CLOSE

Breaking news

λούνα παρκ
A

Με πειθαρχικές διώξεις είναι αντιμέτωποι η Δήμαρχος Κασσάνδρας, κα Αναστασία Χαλκιά και ο Αντιδήμαρχος Κασσάνδρας, που  εμπλέκεται στην υπόθεση αδειοδότησης και ελέγχου του λούνα παρκ, όπου έχασε τη ζωή του, την Κυριακή 19 Αυγούστου, 19χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πειθαρχικές διώξεις ασκήθηκαν σήμερα, Δευτέρα, από τον γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης, κ. Γιάννη Σάββα.

Έτσι, η Δήμαρχος Κασσάνδρας και ο Αντιδήμαρχος παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο αιρετών, το οποίο θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να δώσουν εξηγήσει και, έπειτα, να αποφασιστεί αν θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα σε βάρος τους.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη και η τριπλή εισαγγελική έρευνα. Η μία έρευνα αφορά στο δυστύχημα, η δεύτερη το καθεστώς λειτουργίας του λούνα παρκ και η τρίτη τις πιστοποιήσεις και βεβαιώσεις που έλαβε για να λειτουργήσει τόσο φέτος όσο και τα προηγούμενα χρόνια, με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης να ζητάει από τον εισαγγελέα πρωτοδικών Πολυγύρου να επιμεληθεί προσωπικά των τριών συγκεκριμένων ποινικών ερευνών.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις