Breaking news

Λευκό Βέλος
A

Λόγω των προβλέψεων για επιμονή και επιδείνωση των ισχυρών καιρικών φαινομένων, της κακοκαιρίας «Daniel», η Hellenic Train, προχώρησε σε διακοπή της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ Λειανοκλαδίου - Λάρισας και των περιορισμών στις μετακινήσεις στην Εθνική Οδό (διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος της Λάρισας).

Οι αμαξοστοιχίες Intercity από τις 15:00 σήμερα και μέχρι νεωτέρας, θα κυκλοφορήσουν ως εξής:

Οι αμαξοστοιχίες από την Αθήνα (54 & 56) θα έχουν τελικό προορισμό το Λειανοκλάδι και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα. Αντίστοιχα, οι αμαξοστοιχίες από τη Θεσσαλονίκη (55, 57) θα έχουν τελικό προορισμό τη Λάρισα και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Το τμήμα Λειανοκλάδι - Λάρισα - Λειανοκλάδι δεν θα εξυπηρετηθεί με λεωφορεία.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση της η Hellenic Train ανέφερε ότι:

«Παρακολουθούμε το φαινόμενο και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο, όπως ανακοινώνονται από τις αρμόδιες αρχές, και θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση. Ευχαριστούμε το επιβατικό κοινό για την κατανόηση. Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα».

Το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εκδόθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2023, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, καθώς η κακοκαιρία Daniel που ήδη από τη Δευτέρα προκαλεί ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα, θα συνεχιστεί έως και τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου.

Πιο αναλυτικά:

  • Σήμερα Τετάρτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως τους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας) και την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια). Προς το βράδυ θα υπάρξει μικρή εξασθένηση των φαινομένων, αλλά από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης τα φαινόμενα, κυρίως στα ανατολικότερα τμήματα της Θεσσαλίας και τις Σποράδες, θα ενταθούν εκ νέου. Από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
  • Παροδικά έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν σήμερα Τετάρτη και στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Χαλκιδικής) και την Αττική (κυρίως τα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα), καθώς επίσης στη δυτική Κρήτη, τα δυτικά τμήματα των Κυκλάδων και την Ήπειρο. Σε αυτές τις περιοχές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν προοδευτικά αργά το βράδυ και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις