Breaking news

ektakto
A

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έχει προκαλέσει ήδη τεράστια προβλήματα στην Αττική και οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή. 

Μάλιστα, σήμερα λίγο πριν τις 12:30, έκλεισε η λεωφόρος Μεσογείων στην συμβολή της με την Κατεχάκη, ενώ προς τον Καρέα είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Παράλληλα, μεγάλο είναι και το κυκλοφοριακό πρόβλημα που εντοπίζεται αυτή την ώρα στη λεωφόρο Μεσογείων. Συγκεκριμένα είναι ακόμα ανοικτή αλλά η κυκλοφορίας γίνεται με μεγάλη δυσκολία και αποστάσεις που διανύονταν μέσα σε 15 με 20 λεπτά χρειάζονται τουλάχιστον 1 με 1,5 ώρα. Και όσοι έκαναν το λάθος να βγουν χωρίς αλυσίδες αναγκάζονται να τις «φορέσουν» μέσα στον χιονιά.

Ταυτόχρονα και σε άλλους δρόμους επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Συγκεκριμένα, σε μεγάλα τμήματα στην Κηφισίας, Μεσογείων, Αττική Οδό και Αθηνών - Λαμίας τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν.

Την ίδια ώρα, το χιόνι συνεχίζει να πέφτει με αμείωτη ένταση σε όλη την Αθήνα, κατι που σημαίνει πως τα προβλήματα αναμένεται να ενταθούν. 

Εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Αττικής Οδού, όπου η κατάσταση είναι απελπιστική, με τους οδηγούς να είναι εγκλβωβισμένοι στον περιφερειακό Υμηττού από τις 10:00.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις