Breaking news

Μετρό στον Πειραιά
A

Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς. Αύριο, Πέμπτη, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στις 12:00 έχει προγραμματιστεί κοινή συνέντευξη Τύπου. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας.

Στην ημερήσια διάταξη της συνάντησης βρίσκονται διμερή και τρέχοντα οικονομικά και ευρωπαϊκά θέματα. Ο κ. Σολτς θα αναχωρήσει για Βερολίνο το απόγευμα της Πέμπτης.

Η επίσκεψη του Γερμανού καγκελάριου θα φέρει «αναταραχή» στους δρόμους της Αθήνας, αφού, λόγω της επίσκεψης, θα ανασταλούν δρομολόγια του Μετρό από και προς το αεροδρόμιο.

Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει γνωστό από την τροχαία αν θα κλείσουν και δρόμοι της πρωτεύουσας. 

Αναστέλλονται δρομολόγια του Μετρό

Αναστέλλονται συγκεκριμένα δρομολόγια του μετρό προς και από το αεροδρόμιο, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη (26-27 Οκτωβρίου 2022), με εντολή της ΕΛ.ΑΣ λόγω της επίσκεψης του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ με εντολή της ΕΛΑΣ,

  • Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2022,, δεν θα πραγματοποιηθούν  τα  δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 18:43 και 19:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 19:58 και 20:34.
  • Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, δεν θα πραγματοποιηθούν  τα  δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 12:43 και 13:19  και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 13:58 και 14:34.
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις