Breaking news

γατάκι
A

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr o 30χρονος συλληφθείς αυτή τη στιγμή περνάει αυτόφωρο, και ο εισαγγελέας έχει αποφασίσει την παραπομπή του για πλημμέλημα ενώ  ο δικηγόρος του θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Να σημειώσουμε εδώ ότι το πλημμέλημα τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως 5 ετών.

Με κουκούλα και μάσκα να κρύβουν το πρόσωπό του, λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί της Τρίτης (3/5/2022) έφτασε στον εισαγγελέα Χαλκίδας ο 30χρονος άνδρας που έχει καταγραφεί σε βίντεο να δελεάζει με φαγητό γατάκι σε ταβέρνα της Αιδηψού και μετά να το κλωτσά προς τη θάλασσα.

Φτάνοντας στον εισαγγελέα με περιπολικό, ο 30χρονος άνδρας δεν έκανε καμία δήλωση για το περιστατικό που εξόργισε το πανελλήνιο. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε ταβέρνα της Αιδηψού, όπου έτρωγαν ο ίδιος και η παρέα του.

Ο νεαρός, γεννημένος το 1992, είναι αλβανικής καταγωγής και συνελήφθη στο σπίτι του. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 30χρονος είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά και ταυτοποιήθηκε από το τατουάζ στο πόδι του το οποίο απεικονίζεται στο βίντεο με την κακοποίηση του γατιού. Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και επιφέρει πρόστιμο έως και 50.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη ωστόσο από ό, τι φαίνεται δεν θα παραπεμφθεί για κάτι τέτοιο τελικά. 

 

 

.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις