Breaking news

σπιτονοικοκυρά
A

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, ήδη η εισαγγελική Αρχή διέταξε τη διενέργεια της κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί με την Ευγενία Κούτρα-Θεοδωροπούλου, μια μοναχική γυναίκα η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να είχε φοβηθεί μετά τον θάνατο της Μαλένας.

«Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν για τη ζωή της μετά το θάνατο του πρώτου παιδιού», λέει οικογενειακός της φίλος

Μετά, λοιπόν, από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, με δόσεις κεταμίνης, και το φάκελο των θανάτων των άλλων δυο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, που ερευνώνται, αναμένεται να ερευνηθεί και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς!

Είναι χαρακτηριστικό, πως στην εκπομπή του MEGA, Live News μίλησε πριν λίγα 24ωρα οικογενειακός φίλος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, ο οποίος αναφέρθηκε στους φόβους που τού είχε εκφράσει η ηλικιωμένη γυναίκα.

«Η κυρία Ευγενία είχε κάποια κινητικά προβλήματα στα πόδια. Τα υπόλοιπα που λέγονται για καρκίνους και τα λοιπά δεν τα είχε αναφέρει ποτέ η ίδια», είπε.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως την έβλεπε κάθε εβδομάδα και ότι του μιλούσε για τα πάντα.

«Μου είχε πει αρκετές φορές κάποια πράγματα για την Ρούλα και τον Μάνο, το πως είχαν γνωριστεί, πως πήγανε στο σπίτι και την μετέπειτα πορεία τους, πότε άρχισε να τους φοβάται και τι να φοβάται…».

Και συνέχισε:

«Ο φόβος ήταν κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο».

«Είχε αλλάξει η συμπεριφορά τους απέναντί της. Είχαν γίνει πιο πιεστικοί, κυρίως στο θέμα να την παρακολουθούν και να την προσέχουν, που αυτή ήταν η συμφωνία για να μείνουν στο σπίτι», ανέφερε ο ίδιος και επισήμανε στη συνέχεια πως:

«Έδειχναν αδιαφορία. Μπορεί η ίδια να είχε αντιληφθεί κάτι που να μην μου το είχε πει ευθέως. Φοβόταν να μην της κάνουν κάτι, επειδή δεν την έβλεπε κανένας και δεν είχε συναναστροφές με κόσμο».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως η σπιτονοικοκυρά φοβόταν τόσο πολύ για τη ζωή της και προτιμούσε να τρώει φαγητό από έξω, καθώς ήθελε να ξέρει τι τρώει και δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Η «περίεργη» σύμπτωση της ημέρας θανάτου των τριών παιδιών και της σπιτονοικοκυράς

Η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη την οποία φέρεται να «πρόσεχε» η Ρούλα Πισπιρίγκου, έφυγε από τη ζωή, ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Πάτρας, ημέρα Κυριακή.

Συγκεκριμένα στις 13/ 9/2020, η ηλικιωμένη κατέληξε και την επομένη, έγινε η κηδεία της στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας όπου και βρίσκεται ο τάφος της.

Υπενθυμίζεται ότι οι θάνατοι και των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου σημειώθηκαν κατά την διάρκεια Σαββατοκύριακου. Τραγική σύμπτωση;

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις