Breaking news

ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
A

Ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει «να κρύψει κάτι» και ότι θα «μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει». 

Ειδικότερα, ο Μάνος Δασκαλάκης στην πρώτη του δήλωση, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας, αναφέρθηκε στην 33χρονη ως «κατηγορούμενη». Θυμίζουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία της την προσεχή Δευτέρα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, έκανε την εξής δήλωση: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά στην κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι.

»Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Ο δικηγόρος του κ. Καράμπελας, περιγράφει έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και αδύναμο να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν και τον θάνατο των τριών του παιδιών.

Δείτε το βίντεο στον ΑΝΤ1:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις