Breaking news

ΠΑΤΡΑ
A

Λίγο μετά την σύλληψη της και την μεταφορά της στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχε με δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» σχετικά με τον σύζυγο της, Μάνο Δασκαλάκη, δήλωσε ότι «Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι εκτός φυλακής και να έχει δουλειά. Συγκεκριμένα της είπε «Και εγώ τι να κάνω. Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;»» 

Έπειτα πρόσθεσε ότι «Όχι δεν αντέχω άλλο. Δεν έχουν στοιχεία. Είναι άδικο. Μίλησα σήμερα το πρωί με τον Μάνο και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να μπορεί να δουλεύει και να έχει χρήματα. Μου είπε ότι «θα πω ό,τι είδα με τα μάτια μου», εγώ του είπα έχεις καταλάβει πού είμαι; Μου απάντησε «τι θες να κάνω, με έδιωξαν από τη δουλειά. Τι θες δηλαδή να βάλουν μέσα κι εμένα και τον πατέρα μου;»»

Πληροφορίες θέλουν τον Μάνο Δασκαλάκη στην Αθήνα

Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται να μεταβαίνει στην Αθήνα με τον δικηγόρο του, ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το MEGA.

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, φέρεται να βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών για τους θανάτους των κοριτσιών ενώ από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις