Breaking news

ektakto
A

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο, κατά της μητέρας των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου. Η δίωξη ασκήθηκε με βάση τα στοιχειά που διαβίβασε το τμήμα ανθρωποκτονιών στην εισαγγελία.

Η κατηγορία που απήγγειλε ο εισαγγελέας πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, ενώ σύμφωνα με τη δικονομία αναμένεται να εκδοθεί άμεσα και το ένταλμα σύλληψης.

Τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την τροπή της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στην μικρή Τζωρτζίνα εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη, που δεν δόθηκε από γιατρούς.

Όπως προβλέπει η πάγια διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται πρώτα να οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) και στη συνέχεια, αφού διαβιβαστεί στην Εισαγγελία η δικογραφία, να οδηγηθεί και η ίδια ενώπιον της εισαγγελέως.

Σύμφωνα με πηγές, άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβησαν με μεγάλη διακριτικότητα στην Πάτρα όπου προσήγαγαν τη μητέρα και τη μεταφέρουν στην ΓΑΔΑ.

Φόβος για απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας


Πηγές μάλιστα υποστηρίζουν ότι υπήρξε επίσπευση στις διαδικασίες έπειτα από πληροφορίες ότι η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει κλονιστεί ψυχολογικά μετά τις αποκαλύψεις και πιθανώς να προέβαινε σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις