Breaking news

agria_fysi
A

Ιδιαίτερη και συνάμα ασυνήθιστη φαίνεται να είναι η μάχη που εξελίχθηκε ανάμεσα σε ένα κροκόδειλο και 5 λιοντάρια, η οποία είχε και ως αποτέλεσμα την καταγραφή της στο πάρκο Κρούγκερ της Νοτίου Αφρικής πριν από περίπου 1 χρόνο.

Στο βίντεο το οποίο φαίνεται να έγινε viral στο διαδίκτυο, τα 5 λιοντάρια τρέφονταν με ένα κουφάρι ζώου, ενώ λίγα μέτρα από την όχθη ενός ποταμού, εμφανίστηκε «απροειδοποίητα» ένας κροκόδειλος που πιθανότατα ακολουθούσε την μυρωδιά του, βγαίνοντας από τα νερά.

Έχοντας μόλις διανύσει λίγα μέτρα στο χώμα, περικυκλώθηκε από μικρά λιοντάρια που είδαν τις κινήσεις τους, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκαν άλλα 5 μεγαλύτερα που αρχικά έδειχναν να παίζουν μαζί του.

Περικυκλωμένος από τα λιοντάρια, κινήθηκε κάπως επιθετικά ανοίγοντας το στόμα του για να δαγκώσει ένα από αυτά. Κάτι που τα ενεργοποίησε αμέσως, με αποτέλεσμα να του επιτεθούν όλα μαζί. Ωστόσο μη μπορώντας να τα φέρει εις πέρας μαζί τους και προκειμένου να σωθεί ο κροκόδειλος επέστεψε στα νερά της λίμνης, δίχως να συνεχίσει τη μάχη του, μαζί τους. 

Το βίντεο:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις