Breaking news

babis anagnostopoulos glyka nera
A

Ο δικηγόρος του γυναικοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ανέφερε ότι θα συνεχιστεί η προανακριτική και ανακριτική γραμμή, πως βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής, ενώ τόνισε ότι όσο πλησιάζει η δίκη ο πελάτης του θέλει να ακούσει όλα όσα θα πουν οι μάρτυρες για να τοποθετηθεί κι εκείνος στο τέλος.

Ο συνήγορος του 34χρονου που ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς και του σκύλου τους στα Γλυκά Νερά, δήλωσε επίσης πως υπάρχουν μάρτυρες του ευρύτερου κύκλου του πιλότου που θα μιλήσουν για τη σχέση του ζευγαριού. Ανέφερε επίσης ότι:

«Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη δίκη όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση. Είναι πολύπλευρη και έχει να αναδείξει και πράγματα κατά την αποδεικτική διαδικασία. Αυτά το εάν θα οδηγήσουν σε κάποιο συμπέρασμα τους δικαστές, προκειμένου να εκτιμήσουν διαφορετικά την κατάσταση του εντολέως μου, θα το δούμε».

Στην ερώτηση για το πώς θα διατηρηθεί αυτή η υπερασπιστική γραμμή ότι βρισκόταν εν βρασμώ, ενώ είχε σκηνοθετήσει όλο αυτό, απαντά: «Για όλα αυτά τα πράγματα παρέχει τις εξηγήσεις και θα παρέχει περισσότερες για το ποια ήταν η συναισθηματική του φόρτιση».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις