Breaking news

Πάτρα
A

Στον ιατρικό φάκελο της 9χρονης Τζωρτζίνας φαίνεται πως αναζητείται, πλέον, ένα καθοριστικό στοιχείο, που θα μπορούσε να δείξει και να εξηγήσει, εν πολλοίς, πώς έφυγε από τη ζωή το τρίτο κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα -και ενώ είχαν ήδη πεθάνει οι αδερφές, Μαλένα και Ίριδα.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR έφερε «στο φως» έγγραφα από τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας.

Συμπληρωματικά σε αυτά, στην εκπομπή Live News του MEGΑ επισημάνθηκε ως αξιοσημείωτο, το γεγονός ότι στον ιατρικό φάκελο αναφέρεται πως, όταν η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Νοσοκομείο, είχε διασωληνωθεί. Όμως, οι γιατροί αναφέρουν πως αυτό έγινε λόγω ενδονοσοκομειακής λοίμωξης, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να ανεβάσει υψηλό πυρετό, και όχι επειδή αντιμετώπισε καρδιολογικά προβλήματα.

Παράλληλα, υπάρχουν στοιχεία για οκτώ-εννέα επεισόδια στην παιδιατρική κλινική της Πάτρας, τα οποία είχαν αναφερθεί από γιατρούς και προκαλούν υποψίες, καθώς έλαβαν χώρα, μόνο όταν εκείνοι δεν βρίσκονταν στο δωμάτιο της 9χρονης. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι γιατροί είχαν σκεφτεί να τοποθετήσουν κάμερες, για να δουν τι συμβαίνει.
 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις