Breaking news

gennatas
A

Ο ηθοποιός, Γεράσιμος Γεννατάς, μίλησε για το μεγαλειώδες κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, αλλά και για προτάσεις παρουσίασης και διαφημίσεων, που έχει δεχθεί και αρνήθηκε, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Μου έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση στην τηλεόραση μια – δυο φορές. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που βαριέμαι πολύ τον εαυτό μου, αν έκανα ποτέ οτιδήποτε άλλο εκτός της υποκριτικής, θα έπρεπε να το “δουλέψω” πολύ», ανέφερε ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Με αφορμή την απόρριψη ενός πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού για μια διαφήμιση, είπε: «Πρέπει να έχουμε ένα ηθικό περιεχόμενο και ορισμένες αρχές, βάσει των οποίων θα βαδίζουμε στη ζωή, αλλιώς δε θα πάμε πουθενά».

Όσον αφορά τις αποκαλύψεις για κακοποιήσεις στον χώρο του θεάτρου, το χαρακτήρισε ως ένα θέμα της κοινωνίας μας «που πρέπει να μας απασχολήσει ως ανθρώπους» και σχολίασε με νόημα: «Αυτές οι γκρίζες μέρες που ζούμε, των ιών, των σεξισμών, των δολοφονημένων γυναικών, δεν είναι κοινωνία ανθρώπων, αλλά κανιβαλισμός. Αυτό από κάπου έρχεται. Αν δεν μας απασχολήσει, κάπου θα πάει, δεν θα σταματήσει».

 

Πηγή: rosa.gr

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις