Breaking news

Μάικλ Μόσλεϊ
A

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Βρετανού παρουσιαστή, Μάικλ Μόσλεϊ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το MEGA, το βίντεο-ντοκουμέντο από το κατάστημα δίπλα από το οποίο βρίσκεται ο φράχτης όπου δίπλα βρέθηκε νεκρός ο Μόσλεϊ είχε παραδοθεί στις Αρχές από την περασμένη Πέμπτη , ωστόσο κανείς δε φαίνεται να το δει, πριν βρεθεί τυχαία ο παρουσιαστής. 

Υπενθυμίζεται πως τον Μόσλεϊ εντόπισε τυχαία, μέσω του κινητού του τηλεφώνου ο κάμεραμαν της ΕΡΤ, ο οποίος έκανε ζουμ σε έναν όγκο που του τράβηξε την προσοχή και όπως αποδείχτηκε ήταν ο Βρετανός παρουσιαστής νεκρός.

«Απροσδιόριστη» η αιτία θανάτου του Μάικλ Μόσλεϊ - Νέο βίντεο με τις τελευταίες του στιγμές

Ένα βίντεο ντοκουμέντο, έχει στα χέρια της η ασφάλεια το οποίο έχει καταγράψει καρέ καρέ τα τελευταία μέτρα της μοιραία διαδρομής, του παρουσιαστή του BBC. Στα πλάνα, σύμφωνα με πληροφορίες, αχνοφαίνεται μία σκια στο βάθος να κατεβαίνει τα βράχια, πριν εξαφανιστεί.

Αν και δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ωστόσο εκτιμάται πως πρόκειται για τον Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος εξαφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη, θέτοντας σε συναγερμό τις αρχές, πριν βρεθεί νεκρός σε προχωρημένη σήψη το πρωί της Κυριακή.

Από την ανάλυση του βίντεο αναμένεται να πέσει περισσότερο «φως» στο μακάβριο γεγονός του αδόκητου χαμού του Μάικλ Μόσλεϊ.

Σήμερα, διενεργήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στον Βρετανό παρουσιαστή, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιατροδικαστής φέρεται να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ εξαιτίας της προχωρημένης σήψης είναι δύσκολο να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του Μάικλ Μόσλεϊ.

Πάντως, έως τώρα ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να διαπιστώσει αν ο 67χρονος είχε πτώση από τα βράχια, ενώ από τα λιγοστά που μπορεί να διακρίνει στη σορό δεν «βλέπει» να φέρει χτυπήματα.

Σήμερα ολοκληρώθηκε και η νεκροψία στη Ρόδο. Όπως προκύπτει, ο άτυχος Βρετανός «άφησε» την τελευταία του πνοή τη μέρα που βρέθηκε, ενώ δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Λόγω του γεγονότος ότι η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις