Breaking news

Σύμη
A

Μπαίνει τέλος στο θρίλερ του θανάτου του Βρετανού παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος εντοπίστηκε χτες, Κυριακή, νεκρός σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχουν ευρήματα που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια καθώς η νεκροψία έδειξε ότι δεν υπάρχουν κακώσεις. Λόγω του ότι η σορός είναι σε προχωρήμένη σήψη, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη.

Τα ίχνη του 68χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος. Ο Μάικλ Μόσλεϊ παραθέριζε στο νησί της Σύμης, είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ο Dr. Michael Mosley ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι καταφθάνουν στη Σύμη από την Βρετανία και άλλα συγγενικά πρόσωπα του γιατρού και δημοσιογράφου του BBC. Λίγα λουλούδια αναμένεται να καταθέσει σήμερα η οικογένεια του άτυχου γιατρού στο σημείο που εντοπίστηκε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις