Breaking news

Michael Mosley
A

Νεκρός βρέθηκε ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ ο οποίος αγνοούνταν εδώ και ημέρες στη Σύμη. Συγκεκριμένα, η σωρός βρέθηκε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, πίσω από έναν φράχτη, φέρεται να βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ενημέρωση από πολίτες ότι έχει βρεθεί ένα πτώμα και στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σήμερα σε μια πλαγιά με το δύσβατο μονοπάτι που εκτιμάται ότι επέλεξε ο 67χρονος για να φτάσει στον προορισμό του. Συγκεκριμένα, σήμερα οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε συγκεκριμένα σημεία της πλαγιάς και του βουνού, σε τρύπες και σπηλιές με μεγάλο βάθος που καταλήγουν στη θάλασσα, μήπως ο 67χρονος στην προσπάθειά του να ξαποστάσει, εγκλωβίστηκε σε μία από αυτές.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα σήμερα ο απεσταλμένος του ΕΡΤNews Αριστείδης Μιαούλης, προς τη βόρεια πλευρά υπάρχει ένα σημείο βραχώδες, δύσβατο, που οι κάτοικοι το αναφέρουν ως γκρεμάρια, όπου θα πραγματοποιούσαν έρευνες οι ομάδες των εθελοντών.

Προς την πλευρά της Αγ. Μαρίνας, που εκτιμάται ότι ήταν ο πιθανότερες προορισμός του 68χρονου, στην περιοχή Φρίος, όπου υπάρχει μια σπηλιά που έχει κάθοδο προς τη θάλασσα θα επιχειρήσουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής της αστυνομίας και των υπολοίπων αρχών.

Πρόκειται για σπήλαιο, το οποίο από την είσοδό του και μετά περιγράφεται ως χαώδες. Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, η σπηλιά είναι πολύ επικίνδυνη και η προσέγγισή της δύσκολη.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις