Το ΑΣΕΠ έκανε γνωστό σήμερα ότι παράλληλα με την έκδοση της προκήρυξης 1ΓΒ/2025 απεστάλη για συμφωνία σε 184 φορείς του δημοσίου και το σχέδιο της προκήρυξης 2ΓΒ/2025 που αφορά στην πλήρωση 4.242 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού της 2Γ/2022.
Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο πίνακας θέσεων που το ΑΣΕΠ έστειλε για συμφωνία στους φορείς. Ως εκ τούτου είναι πιθανό να υπάρχουν μικρές αλλαγές τόσο στον αριθμό των θέσεων όσο και στην κατανομή τους.
Το ΑΣΕΠ «τρέχει» να τελειώσει με τον πρώτο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό καθώς πριν από λίγο έστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση την προκήρυξη του 2ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που προγραμματίζεται για το καλοκαίρι.
Δείτε ΕΔΩ τον πίνακα θέσεων.
Πώς θα κάνετε αίτηση (Σας τα κάνει όλα έγκυρα και έγκαιρα το Proson.gr)
Το Proson.gr αναλαμβάνει σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο να κάνει την αίτηση τους για μόνιμο διορισμό οι προσλήψεις καθώς και την δημιουργία ηλεκτρονικού Μητρώου ΑΣΕΠ το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την θέση πρόσληψης ή διορισμού.
Διαβάζουμε αναλυτικά τις προκηρύξεις και σας καθοδηγούμε στο τι χαρτιά χρειάζονται
Τα ανεβάζουμε όλα εμείς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του κάθε φορέα ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ, έγκυρα και έγκαιρα για να "κλειδώσετε" την πρόσληψη ή τον διορισμό σε οποιοδήποτε φορέα του δημοσίου και σε οποιαδήποτε προκήρυξη.
Κάνουμε τις αιτήσεις έγκυρα και έγκαιρα για 10.000 ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο