Breaking news

astynomia
A

Σοκ και φρίκη έχει προκαλέσει η υπόθεση του ειδεχθούς εγκλήματος που αφορά τη δολοφονία ενός 7χρονου αγοριού από τη μητέρα του και τον εραστή της, κρύβοντας το για 5 ολόκληρα χρόνια στη βεράντα του σπιτιού τους. 

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και ομολόγησαν το έγκλημα τους, με τους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση από το 2017 μέχρι σήμερα, να ανακαλύπτουν τη σωρό στην εργαλειοθήκη που βρισκόταν στη βεράντα του διαμερίσματος.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Η μητέρα του αγοριού μαζί με τον σύντροφό της δολοφόνησαν το αγόρι στις αρχές του 2017 σε άλλο σημείο από το διαμέρισμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του είχε αλλάξει πολλές κρυψώνες. Σύμφωνα με αναφορές το αγόρι είχε υποστεί κακοποίηση ενώ φαίνεται πως δολοφονήθηκε καθώς του έφραξαν το στόμα με μονωτική ταινία.

Ειδικότερα η μητέρα ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της είχε βάλει το παιδί τιμωρία όρθιο και νηστικό και του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η ίδια δεν έκανε κάτι για να τον εμποδίσει. Όταν αργότερα πήγαν να δουν το παιδί το βρήκαν να μην αναπνέει.

Τότε το μετέφεραν στην ταράτσα του σπιτιού που έμεναν τότε όπου και το έκρυψαν σε αυτοσχέδια κατασκευή. Στη συνέχεια όταν άλλαξαν τόπο διαμονής έβαλαν τη σορό σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και το τοποθέτησαν στη βεράντα του σπιτιού στην Αστυπάλαια.

Το σχετικό βίντεο από το τόπο του εγκλήματος:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις