Breaking news

	Νεκρός 44χρονος σε τροχαίο στο Μενίδι – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
A

Έφυγε χτες, βράδυ Πέμπτης, από τη ζωή ο δίχρονος Νικόλας, δέκα ημέρες μετά το τροχαίο στην Κρήτη. Το μικρό παιδί «πάλεψε» για 10 ημέρες, ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του. Οι ελπίδες είχαν σβήσει από χθες το πρωί, όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τους στενούς συγγενείς του, ενώ λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δίχρονος Νικόλας ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η γιαγιά του, στο πίσω κάθισμα με τη μητέρα του. Η 59χρονη γιαγιά άφησε την τελευταία της πνοή, λίγες ώρες μετά το δυστύχημα, ενώ η μάνα του επέζησε.

Όλα έγιναν όταν βανάκι πέρασε από το αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα. Ο μικρός Νικόλας άφησε την τελευταία του πνοή αργά το βράδυ της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου. Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα και την γιαγιά του συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της αρχικά, η 59χρονη Μαρία Καραμανιά-Αυγουστάκη. Η γιαγιά του 2χρονου παιδιού έσβησε λίγες ώρες μετά τη μοιραία σύγκρουση, ενώ η μητέρα του άτυχου παιδιού βρίσκεται σε καλύτερη σωματική κατάσταση.

Το αγοράκι βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του στο πίσω κάθισμα του ΙΧ και είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά άλλα σοβαρά χτυπήματα στο σώμα του.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Λυγαριάς, ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο όχηματα, ένα μίνι βαν που οδηγούσε ένας άνδρας υπήκοος Συρίας και το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και το παιδί.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και  χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της 59χρονης οδηγού. Βαριά τραυματισμένο παρελήφθη από τους διασώστες το μικρό παιδί, ενώ με τραύματα αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η 30χρονη μητέρα του.

Λόγω των καιρικών συνθηκών και της συνεχούς βροχόπτωσης, ο 38χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι οδηγούσε με προσοχή, καθώς έφυγε από τα Χανιά στις 10:00 το πρωί της Κυριακής και το δυστύχημα σημειώθηκε στις 12:40 το μεσημέρι στη Λυγαριά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του 38χρονου, ο ίδιος φέρεται να είχε στην «3η σκάλα» τους υαλοκαθαριστήρες.

Όπως υποστηρίζει, πάτησε το φρένο για να αποφύγει ένα ζώο με αποτέλεσμα το βαν να βγει από την πορεία του και να συγκρουστεί με το ΙΧ που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις