Breaking news

«Δήλωνε αυτόπτης μάρτυρας» – Πώς επιχείρησε να κρύψει την εμπλοκή του ο αστυνομικός που παρέσυρε τη 19χρονη
A

Ως αυτόπτης μάρτυρας εμφανίστηκε αρχικώς ο 34χρονος αστυνομικός της ΕΛΑΣ ο οποίος παρέσυρε με το υπηρεσιακό του όχημά του τη 19χρονη στο χωριό Παλαιό Ζυγό στην Ξάνθη, η οποία άφησε εχθές, Τρίτη, την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλευόταν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 34χρονος αστυνομικός αναμένεται σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η οικογένεια της άτυχης κοπέλας αναζητούσε απαντήσεις για το θάνατο της, καλώντας με δήλωση που κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ, όποιον γνώριζε το παραμικρό για το δυστύχημα, να δώσει τα στοιχεία στις αρχές, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση.

Όταν συνέβη το δυστύχημα, ο 34χρονος οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος είχε ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και περίμενε το ασθενοφόρο. Στη συνέχεια εμφανιζόταν ως αυτόπτης μάρτυρας, με σκοπό να αποκρύψει την εμπλοκή του στο δυστύχημα. Ωστόσο, οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε κατά τη διάρκεια των καταθέσεών του στην ΕΛΑΣ οδήγησαν τους συναδέλφους του στην ανακάλυψη της εμπλοκής του και την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 9 μ.μ. Η 19χρονη είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της στον οικισμό του Π. Ζυγού όταν παρασύρθηκε από το όχημα. Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την κοπέλα, εγκατέλειψε την 19χρονη και αναζητείται.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, φαίνεται πως ο ίδιος δεν εγκατέλειψε το θύμα αλλά ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να καταφτάσει το ασθενοφόρο. Ωστόσο παραμένει άγνωστο το γιατί στη συνέχεια παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή τους συμβάντος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την εμπλοκή του πανικοβλήθηκε και παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές του συμβάντος, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του στην ΑΔ Ξάνθης να οδηγηθούν γρήγορα στα πραγματικά περιστατικά αλλά και στο μαύρο όχημα που ενεπλάκη στο ατύχημα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις