Breaking news

attiki odos aytokinita
A

Οργή προκαλεί η ελλιπέστατη διαχείριση της κακοκαιρίας με τους εκατοντάδες εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό. Μεταξύ αυτών και μία έγκυος, η οποία έμεινε αποκλεισμένη για πάνω από 20 ώρες, ενώ της πέταξαν ένα κρουασάν μετά από 12 ώρες!

Μιλώντας στο Mega, η κ. Φωτεινή είπε πως η κόρη της ξεκίνησε στις 11:00-11.30 το πρωί από το γιατρό της για να επιστρέψει σπίτι της και μόλις πέρασε το τούνελ στη Δουκίσσης Πλακεντίας ακινητοποιήθηκε 21-22 ώρες μόνη της χωρίς φαγητό και νερό.

«Της πέταξαν ένα κρουασάν μετά από 12 ώρες», περιγράφει η μητέρα της.

«Το 100 δεν λειτουργούσε, το τηλέφωνο της Αττικής Οδού δεν λειτουργούσε. Η Πυροσβεστική μόνο σήκωσε το τηλέφωνο και μιλήσαμε» αναφέρει η γυναίκα.

Όπως είπε, τελικά, γύρω στις 19:30 ήρθε ο στρατός και γύρισαν ανάποδα τα αυτοκίνητα προς την Κηφισίας. «Η υποτιθέμενη πιο ασφαλής οδός και να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Είναι απαράδεκτοι», κατέληξε η μητέρα της εγκύου.

Οι ντροπιαστικές εικόνες, με ανθρώπους να κοιμούνται ακόμα και στο πάτωμα ξενοδοχείων, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας έχουν προκαλέσει οργή, την ώρα που αρμόδιες αρχές και εταιρία διαχείρισης της Αττικής Οδού ρίχνουν το «μπαλάκι» των ευθυνών ο ένας στον άλλον.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις