Breaking news

elpida
A

Συγκεκριμένα οι πτήσεις που έχουν προγραμματιστεί από Παρίσι, Βρυξέλλες και Αμστερνταμ με προορισμό την Ελλάδα αντί να προσγειωθούν στο Ελ. Βενιζέλος έχουν ανακατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.


Σε επίσημη ανακοίνωση του αεροδρομίου επισημαίνεται ότι «ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη λειτουργία του αεροδρομίου», ενώ γίνεται αποπαγοποίηση των αεροσκαφών και συνεχείς εκχιονισμοί των διαδρόμων προσγειώσεων- απογειώσεων.

Οι αλλαγές και οι ακυρώσεις είναι αναμενόμενες δεδομένης της χιονοθύελλας, ενώ αναμένονται ακόμα περισσότερες τροποποιήσεις πτήσεων -τουλάχιστον- έως και το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιανουαρίου.

Ισχυρή είναι η σύσταση στους ταξιδιώτες να επικοινωνούν με την αεροπορική τους για την πτήση τους και για όσους πρόκειται να ταξιδέψουν, όπως αναφέρει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «συνιστάται στους επιβάτες να προγραμματίζουν τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο αρκετό χρόνο πριν από το πρόγραμμα της πτήσης τους και να επιβεβαιώνουν την κατάσταση της πτήσης με την αεροπορική εταιρεία».


«Για τους επιβάτες όλων των πτήσεων που επηρεάζονται από τις έκτακτες αυτές συνθήκες, σήμερα και αύριο (24 και 25 Ιανουαρίου 2022) παρέχεται ήδη η δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων χωρίς rebooking fees, ενώ για την αποφυγή επιπρόσθετης ταλαιπωρίας οι επιβάτες παρακαλούνται πριν την μετάβασή τους προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τα λοιπά αεροδρόμια αναχώρησης των πτήσεων τους, όπως ενημερώνονται για την πραγματοποίηση της πτήσης τους από την ιστοσελίδα της AEGEAN (www.aegeanair.com) και της Olympic Air (www.olympicair.com)».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις