Breaking news

menios_fourthiotis
A

 

Ο Μένιος Φουρθιώτης εξακολουθεί να επιτίθεται προς την κυβέρνηση, δημοσιεύοντας chat συνομιλίας με τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.

Συγκεκριμένα ο Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε μερικά μηνύματα που του είχε στείλει ο Νίκος Ρωμανός, αποκαλόντας «σούργελο» έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάνει και υποδείξεις για το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε σε αφιέρωμα για τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Αναλυτικότερα στην ανάρτηση ο Μένιος Φουρθιώτης αναφέρει τα εξής: 

« Για τις δηλώσεις του Ν Ρωμανου ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο κ. Φουρθιώτης, ένα από τα μηνύματα του προς εμένα που αναφέρει σούργελο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει υποδείξεις για το φωτ.υλικό του κ. Δημητριαδη σε αφιέρωμα »

Σύμφωνα με το koutipandoras.gr αναφέρεται επίσης ότι χθες το απόγευμα ο Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνικές κλήσεις με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Νίκο Ρωμανό και τον σύμβουλο επικοινωνίας που έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον υπουργό Εργασίας Κ. Χατζηδάκη, Νίκος Σιγάλα

Ακόμη, αποκάλυψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα του κ. Γεραπετρίτη προς τον ίδιο με αφορμή ένα διθυραμβικό αφιέρωμα που είχε παρουσιάσει στην εκπομπή του ο Μένιος Φουρθιώτης για τον υπουργό

Παρακάτω το απόσπασμα της συνομιλίας τους:

romanos_fourthiwtis

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις