Breaking news

Δράση των αστυνομικών αρχών
A

Σε κατ' οίκον περιορισμό πρόκειται να βρίσκεται ο γνωστός τράπερ και ο 30χρονος συνεργάτης που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης φοιτήτριας από τη Θεσσαλονίκη.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ληφθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τους δύο κατηγορούμενους.

Όσον αφορά στον 23χρονο συγκατηγορούμενο τους, αναφέρεται ότι πρόκειται για ένα άτομο το οποίο μετέβη με την κοπέλα στο επίμαχο ξενοδοχείο, ο οποίος αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ειδικότερα του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ καλείται να δίνει το παρών μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αλλά και να καταβάλει χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν σχετικά με τον 24χρονο ράπερ και τον 30χρονο συνεργάτη του, ο οποίος συνελήφθη στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες του neakriti, ο εισαγγελέα είχε τη γνώμη ότι και οι δύο πρέπει να κρατηθούν προσωρινά, ενώ η ανακρίτρια είπε ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τον νόμο, σε τέτοιες περιπτώσεις προβλέπεται η λήψη απόφασης από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο θα κληθεί να πάρει απόφαση μέσα στις ερχόμενες μέρες.

Μέχρι τότε οι κατηγορούμενοι θα βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως έγινε γνωστό, η 19χρονη κοπέλα διασκέδαζε με την παρέα της σε συναυλία του γνωστού τράπερ το βράδυ της Κυριακής. 

Μετά το τέλος της συναυλίας πήγαν για φαγητό και ξημερώματα εμφανίζεται να ακολούθησε τον 23χρονο στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει το team. Ήπιαν, κάπνισαν και κάπου εκεί η κοπέλα περιγράφει ότι οι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της και μάλιστα φέρονται να την περιέπαιζαν επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί λόγω του αλκοόλ και του χασίς. 

Μία ώρα αργότερα κάλεσε τους φίλους της να την παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου και μετέβη στο σπίτι μιας φίλης της, πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Την ίδια μέρα ακολούθησε η καταγγελία στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και είχαμε και την σύλληψη του 30χρονου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις