Breaking news

Η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια
A

Σε απεργία πείνας προχώρησε η μητέρα της 12χρονης, που έπεσε επανειλημμένα θύμα βιασμού στα Σεπόλια, μετά την απόρριψη του αιτήματός της να αποφυλακιστεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Η μητέρα της μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή, επιμένοντας στην αθωότητά της, ενώ προέβη και σε εμπρηστικές δηλώσεις κατά του ενός εκ των παιδοβιαστών και, μαστροπό της ανήλικης κόρης της, Ηλία Μίχου.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της ανήλικης κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία και παραμένει προφυλακιστέα στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού.

Σε συνέντευξη της στον τηλεοπτικό σταθμό του Star, η κατηγορούμενη σημειώνει πως μετανιώνει που άκουσε τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ να μην πλησιάσει τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο και αναφέρει πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω, θα τον σκότωνε.

Τουλάχιστον έτσι, όπως τόνισε η ίδια, θα βρισκόταν δίκαια και όχι άδικα μέσα από τα κάγκελα της φυλακής.

«Εννοείται, εννοείται, έχω οκτώ παιδιά, έχω μεγαλώσει δύο κορίτσια μεγαλύτερα από την …. (σ.σ. λέει το όνομα της κόρης της), δηλαδή θα περίμενα αν είχα τέτοιες τάσεις, θα περίμενα η …. να πάει 12 χρονών για να γίνω μαστροπός στο παιδί, δηλαδή δεν είχα άλλα κορίτσια μεγαλύτερα να το κάνω; Θα περίμενα να μεγαλώσει το συγκεκριμένο παιδί, να κάνω σε αυτό; Γιατί;» , δήλωσε η κατηγορούμενη.

Αιχμές για την έρευνα της Αστυνομίας - «Δεν έψαξαν στο υπόγειο που βίαζε το παιδί;»

Μάλιστα η μητέρα της 12χρονης, αφήνει αιχμές και για την έρευνα που έκανε η Αστυνομία, στο μαγαζί του Μίχου.

Αναρωτιέται πώς δεν εντόπισαν εγκαίρως το κινητό και το tablet, που είχε κρύψει ο Ηλίας Μίχος στο μαγαζί του, όπως αποκάλυψε το Star.

«Αυτά βρέθηκαν στη σκάλα που πήγαινε στο υπόγειο. Σε ένα σημείο, λοιπόν, που ξέρουν ότι στο υπόγειο βιαζόταν το παιδί. Πώς δεν έψαξαν εκεί και βρέθηκαν μετά, και δεν βρέθηκαν από την αστυνομία. Ένας Πακιστανός πήγε και τα έδωσε όταν έμαθε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί που καθάριζε ήταν του Μίχου» είπε η μητέρα της 12χρονης.

Καταλήγοντας στέλνει μήνυμα στην κόρη της λέγοντας «ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στο παιδί μου είναι να μην στεναχωριέται, να μην έχει τύψεις και ενοχές για μένα καθόλου, το μόνο που δεν φταίει σε τίποτα είναι αυτό» είπε μέσα από τη φυλακή η μητέρα της 12χρονης.

Το χρονικό των συλλήψεων

Υπενθυμίζεται πως οι 10 φερόμενοι ως παιδοβιαστές που έχουν προφυλακιστεί έως τώρα είναι οι ακόλουθοι. 

  1. Ο Ηλίας Μίχος που θεωρείται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης καθώς όχι μόνο βίαζε αλλά και εξέδιδε τη 12χρονη.
  2. Ο Γιάννης Σοφιανίδης που βίαζε τη 12χρονη.
  3. Η μητέρα της 12χρονης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία και κατηγορείται ότι συμμετείχε στη μαστροπεία.
  4. Ο Ευθύμιος Κλωθάκης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  5. Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  6. Ο Νικόλαος Κοντάρης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.
  7. Ο Αλέξανδρος Μοσχολιός σε βάρος του οποίου είχε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και προφυλακίστηκε με την αιτιολογία της γενετήσιας πράξης έναντι αμοιβής και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 12χρονης.
  8. Ο Ιωάννης Δαμιανίδης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βίασε τρεις φορές τη 12χρονη αφού έκλεισε ραντεβού μέσω το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.
  9. Ο 39χρονος σεκιούριτι ο οποίος ισχυρίζεται πως συνάντησε μια φορά την ανήλικη αλλά δε συνευρέθηκε σεξουαλικα μαζί της. Ωστόσο συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης.
  10. Ο Ανδρέας Μακραδήμας ηλεκτρολόγος πλοίων που βρισκόταν στην Κόρινθο και κατηγορείται ότι βίασε το 12χρονο κορίτσι.
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις