Breaking news

SOOC
A

Ο 55χρονος που κατηγορείται για γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 12χρονης στα Σεπόλια οδηγήθηκε στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται την ανάμειξη του στην υπόθεση.

Όσον αφορά το 43χρονο ηλεκτρολόγο που και εκείνος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 12χρονης, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως συνάντησε τη 12χρονη, αλλά δεν προέβη στις παραπάνω πράξεις.

«Συνάντησα τρεις φορές την 12χρονη. Νόμιζα ότι ήταν μεγαλύτερη, της έδωσα χρήματα για να την βοηθήσω όμως δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη» φέρεται να υποστηρίζει.

Σύμφωνα με την δικογραφία, φέρεται πως απέκτησε επαφή με την 12χρονη από τα Σεπόλια μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον 3 φορές στην περιοχή των Σεπολίων όπου και την βίασε.

Υπενθυμίζεται πως ο 43χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ανηλίκων και είχε καταθέσει ενόρκως πως είχε συνομιλήσει με την ανήλικη αλλά δεν τη είχε συναντήσει ποτέ.

Αύριο Τρίτη τον δρόμο για τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα πάρουν και οι άλλοι δύο συλληφθέντες ο 35χρονος και ο 39χρονος για να απολογηθούν.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις