Breaking news

Υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό: Εξετάζεται το αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας της
A

Υπό εξέταση βρίσκεται, σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, η αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει η μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια, η οποία βρίσκεται προφυλακιστέα εδώ και δύο μήνες.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η κατάθεσή της ολοκληρώθηκε ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με τον δικηγόρο της τον κ. Απόστολο Λύτρα να εμφανίζεται αισιόδοξος για την έκβαση της απόφασης.

Υπενθυμίζεται πως η 37χρονη μητέρα υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση και ανάμειξη με την υπόθεση, δε γνώριζε τίποτα και δεν εμπλέκεται πουθενά.

Δεν είναι γνωστό αν η απόφαση θα ληφθεί σήμερα ή τις επόμενες μέρες.

Δέκα ακόμη άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού κατ’ εξακολούθηση της 12χρονης παραμένουν προφυλακισμένα.

Το χρονικό των συλλήψεων

Υπενθυμίζεται πως οι 10 φερόμενοι ως παιδοβιαστές που έχουν προφυλακιστεί έως τώρα είναι οι ακόλουθοι. 

  1. Ο Ηλίας Μίχος που θεωρείται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης καθώς όχι μόνο βίαζε αλλά και εξέδιδε τη 12χρονη.
  2. Ο Γιάννης Σοφιανίδης που βίαζε τη 12χρονη.
  3. Η μητέρα της 12χρονης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία και κατηγορείται ότι συμμετείχε στη μαστροπεία.
  4. Ο Ευθύμιος Κλωθάκης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  5. Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.
  6. Ο Νικόλαος Κοντάρης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.
  7. Ο Αλέξανδρος Μοσχολιός σε βάρος του οποίου είχε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και προφυλακίστηκε με την αιτιολογία της γενετήσιας πράξης έναντι αμοιβής και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 12χρονης.
  8. Ο Ιωάννης Δαμιανίδης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βίασε τρεις φορές τη 12χρονη αφού έκλεισε ραντεβού μέσω το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.
  9. Ο 39χρονος σεκιούριτι ο οποίος ισχυρίζεται πως συνάντησε μια φορά την ανήλικη αλλά δε συνευρέθηκε σεξουαλικα μαζί της. Ωστόσο συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης.
  10. Ο Ανδρέας Μακραδήμας ηλεκτρολόγος πλοίων που βρισκόταν στην Κόρινθο και κατηγορείται ότι βίασε το 12χρονο κορίτσι.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις