Breaking news

Σεπόλια
A

Ο 35χρονος εισοδηματίας και ο 39χρονος σεκιούριτι που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα και κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης στα Σεπόλια έναντι αμοιβής κρίθηκαν προφυλακιστέοι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βίασε τρεις φορές τη 12χρονη αφού έκλεισε ραντεβού μέσω το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος που κατηγορείται για μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης.

Όσον αφορά τον 39χρονο, εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται πως συνάντησε μια φορά την ανήλικη αλλά δε συνευρέθηκε σεξουαλικα μαζί της.

Ο 10ς συλληφθείς, ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αποδέχεται ότι της έδωσε χρήματα, καθώς τη λυπήθηκε, αλλά αρνήθηκε ότι ήρθε σε επαφή μαζί της, παρά το ότι συναντήθηκε μαζί της τρεις φορές.

Ενώ είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στο ανηλίκων και είχε καταθέσει ενόρκως πως είχε συνομιλήσει με την ανήλικη αλλά δεν τη είχε συναντήσει ποτέ.

Την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη τουλάχιστον δύο ακόμη ατόμων που φαίνεται να έχουν ασελγήσει στη 12χρονη στην περιοχή των Σεπολίων.

Προφυλάκιση του 55χρονου προπονητή 

Υπενθυμίζεται πως χθες Δευτέρα προφυλακίστηκε και ο 55χρονος προπονητής που κατηγορείται για γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 12χρονης στα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται την ανάμειξη του στην υπόθεση.

Όσον αφορά το 43χρονο ηλεκτρολόγο που και εκείνος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της 12χρονης, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως συνάντησε τη 12χρονη, αλλά δεν προέβη στις παραπάνω πράξεις.

«Συνάντησα τρεις φορές την 12χρονη. Νόμιζα ότι ήταν μεγαλύτερη, της έδωσα χρήματα για να την βοηθήσω όμως δεν υπήρξε καμία ερωτική πράξη» φέρεται να υποστηρίζει.

Σύμφωνα με την δικογραφία, φέρεται πως απέκτησε επαφή με την 12χρονη από τα Σεπόλια μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον 3 φορές στην περιοχή των Σεπολίων όπου και την βίασε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις