Breaking news

ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
A

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την Ουάσινγκτον, όταν ένας άντρας έβαλε να σκοτώσουν την πρώην σύζυγό του και μητέρα τριών παιδιών, ωστόσο αυτοί σκότωσαν κατά λάθος την αδερφή της.

Τα γεγονότα

Ο 34χρονος Κέβιν Λούις πλήρωσε τον 18χρονο ξάδερφό του, Τζέραλντον Φελπς, για να δολοφονήσει την πρώην σύζυγό του Αμάντα Κανάλες, καθώς δεν ήθελε να βαραίνει τον ίδιο η δολοφονία.

Ωστόσο ο Φελπς μαζί με την 16χρονη Αλέξις Χέιλ που ανέλαβαν να σκοτώσουν την Αμάντα Κανάλες, στο σπίτι της, δεν την γνώριζαν φυσιογνωμικά και την πλήρωσε η αδελφή της Αλίσα Κανάλες, 24 ετών, που την στιγμή της επίσκεψης των δυο δολοφόνων βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής της για να προσέχει τα παιδιά της.

ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Η Αλίσα όταν άνοιξε την πόρτα δέχθηκε πέντε πυροβολισμούς.

Μετά το έγκλημα, όπως ανέφερε η αστυνομία, οι δυο δολοφόνοι γύρισαν στο σπίτι του, ωστόσο επέδειξαν αργότερα τα κέρδη που αποκόμισαν από τη δολοφονία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε: «Ο ύποπτος άνδρας δημοσίευσε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιδεικνύοντας πολλά χαρτονομίσματα εκατοντάδων δολαρίων λίγες μόνο ώρες μετά τη δολοφονία. Η ύποπτη γυναίκα περηφανευόταν σε πολλούς γνωστούς της ότι είχε προσληφθεί για να σκοτώσει κάποιον στην κομητεία Snohomish».

Συνελήφθηκαν και ο Φελπς καταδικάστηκε σε 31,5 χρόνια φυλακή και η Χέιλ σε 15 χρόνια.

Ο 34χρονος Κέβιν Λούις καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις