Breaking news

nikosandroulakis
A

Σε πρόσφατες δηλώσεις του μετά από επίσκεψη σε Κέντρο Υγείας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, δήλωσε πως η κυβέρνηση πρέπει να δημιουργήσει περισσότερα σημεία που θα παρέχουν δωρεάν μοριακά και rapid test.

Συγκεκριμένα επισήμανε ότι η μετάλλαξη Όμικρον έχει φέρει δεκάδες χιλιάδες κρούσματα καθημερινά, οδηγώντας πάρα πολλούς συμπολίτες μας στην ανάγκη να κάνουν διαγνωστικούς ελέγχους. Ειδικότερα είπε « Γι’ αυτό πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να δημιουργήσει πολλαπλάσια σημεία που θα παρέχουν δωρεάν μοριακά και rapid test, ώστε να αποφύγουν οι πολίτες την ταλαιπωρία με τις μεγάλες ουρές και να έχουμε γρηγορότερη ιχνηλάτηση ».

Έπειτα αναφέρθηκε στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, λέγοντας ότι υπάρχουν οι δομές και υπενθυμίζοντας ότι η δημιουργία τους « Αποτέλεσε επιλογή της παράταξης στο παρελθόν. Θα πρέπει η κυβέρνηση να τις στηρίξει στρατηγικά και όχι συγκυριακά, με μόνιμο προσωπικό και περισσότερο σύγχρονο εξοπλισμό ».

Τέλος έκλεισε τονίζοντας ότι « Αν αυτά είχαν γίνει από την αρχή της πανδημίας, οι πολίτες θα είχαν καλύτερες υπηρεσίες, τα δημόσια νοσοκομεία θα δέχονταν λιγότερη πίεση και θα κάναμε μια πιο ορθολογική διαχείριση της πανδημίας. Έστω και τώρα, αυτές οι προτεραιότητες πρέπει να γίνουν επιλογή της κυβέρνησης ». 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις