Breaking news

Σεπόλια
A

Ο 39χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων, μετά την απολογία του.

Ο 39χρονος, που ασχολείται επαγγελματικά στον τομέα της πληροφορικής, ήρθε αντιμέτωπος με τις δικαστικές Αρχές καθώς εντοπίστηκαν στην κατοχή του φωτογραφίες του παιδιού τις όποιες είχε λάβει διαδικτυακά.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν μετά την απολογία του ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα 3 φορές το μήνα και επιπλέον της επιβολής χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας την πράξη που του αποδίδεται, ισχυριζόμενος ότι του εστάλησαν φωτογραφίες μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής, από προφίλ με γυναικείο όνομα. Κατά τον ισχυρισμό που φέρεται να προβάλλει ο 39χρονος, επειδή υποψιάστηκε ότι το άτομο δεν ήταν 17 ετών, όπως του είπε, αλλά μικρότερης ηλικίας ζητούσε να αποσαφηνιστεί η ηλικία της και για αυτό ζήτησε τις φωτογραφίες, ώστε να ταυτοποιήσει το πρόσωπο με το οποίο μιλάει και την ηλικία του. Ο κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχεται ότι έστειλε στην 13χρονη κάποια χρηματικά ποσά που συνολικά φθάνουν τα 140 ευρώ.

Ο 39χρονος είναι ο πρώτος από την ομάδα προσώπων που εντοπίστηκαν να έχουν αγοράσει υλικό του κοριτσιού, που διακινούσε ο Ηλίας Μίχος, που καλούνται σε απολογία για παιδική πορνογραφία από την Ανακρίτρια της υπόθεσης.

Αναλυτικά οι συλλήψεις

Υπενθυμίζεται πως οι φερόμενοι ως παιδοβιαστές που έχουν προφυλακιστεί έως τώρα είναι οι ακόλουθοι. 

Ο Ηλίας Μίχος που θεωρείται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης καθώς όχι μόνο βίαζε αλλά και εξέδιδε τη 12χρονη.

Ο Γιάννης Σοφιανίδης που βίαζε τη 12χρονη.

Η μητέρα της 12χρονης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία και κατηγορείται ότι συμμετείχε στη μαστροπεία.

Ο Ευθύμιος Κλωθάκης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο Νικόλαος Κοντάρης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο Αλέξανδρος Μοσχολιός σε βάρος του οποίου είχε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και προφυλακίστηκε με την αιτιολογία της γενετήσιας πράξης έναντι αμοιβής και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 12χρονης.

Ο Ιωάννης Δαμιανίδης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βίασε τρεις φορές τη 12χρονη αφού έκλεισε ραντεβού μέσω το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

Ο 39χρονος σεκιούριτι ο οποίος ισχυρίζεται πως συνάντησε μια φορά την ανήλικη αλλά δε συνευρέθηκε σεξουαλικα μαζί της. Ωστόσο συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης.

Ο Ανδρέας Μακραδήμας ηλεκτρολόγος πλοίων που βρισκόταν στην Κόρινθο και κατηγορείται ότι βίασε το 12χρονο κορίτσι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις