Breaking news

astinomia
A

Η ελληνική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των τριών συλληφθέντων σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ, «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος τριών ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 3 και 4 Νοεμβρίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Πρόκειται για έναν 55χρονο προπονητή ποδοσφαίρου, έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο και έναν 35χρονο εισοδηματία:

1. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Αφροδίτης, γεννηθέντα την 2-7-1987 στην Αθήνα και εισοδηματία

δαμιανίδης
elas
δαμιανίδης - 2
elas
δαμιανίδης - 3
elas

2. ΜΟΣΧΟΛΙΟ Αλέξανδρο του Δημητρίου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 7-10-1967 στην Αθήνα και προπονητή ποδοσφαίρου

μόσχιολος
elas
μόσχιολος -2
elas
μόσχιολος -3
elas

3. ΜΑΚΡΑΔΗΜΑ Ανδρέα του Ευθυμίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 16-8-1979 στην Κόρινθο και ηλεκτρολόγο στο επάγγελμα.

Μακραδήμα
elas
Μακραδήμα -2
elas
μακραδήμα - 3
elas

 

Σε βάρος των ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. 

Οι αστυνομικές αρχές εξακολουθούν να ξετυλίγουν το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης, βιασμού και εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια, με τον αριθμό των ατόμων που έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής να ανέρχεται στους 10.

Πρόκειται για τον 53χρονο επιχειρηματία Ηλία Μίχο, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό και την μαστροπείας της 12χρονης. Παράλληλα 8 ακόμη άτομα κατηγορούνται ότι έχουν βιάσει την 12χρονη, ενώ προφυλακιστέα είναι και η 37χρονη μητέρα της, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή στην μαστροπεία της κόρης της.

Συγκεκριμένα μετά τις καταθέσεις της ανήλικης, η οποία κλείθηκε να αναγνωρίσει τους βιαστές ανάμεσα από 200 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικές αρχές, προχώρησαν στην έκδοση ακόμη τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης.

Τα 4 αυτά άτομα θεωρούνται υπεράνω υποψίας καθώς πρόκειται για υψηλά αμοιβόμενους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα, όπως ισχυρίζονταν εξαρχής οι αστυνομικές αρχές.

Ειδικότερα οι 3 από τους 4 είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, δηλώνοντας ότι ενδεχομένως να είχαν μιλήσει με την 12χρονη στο blindchat αλλά δεν την είχαν συναντήσει. Στο μεταξύ αποδείχθηκε ότι έλεγαν ψέματα καθώς τα στοιχεία ήταν συντριπτικά σε βάρος τους.

Η πιο πρόσφατη σύλληψη για την φρικιαστική υπόθεση είναι ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων, ο οποίος κρυβόταν στην Κόρινθο. Για τον συγκεκριμένο υπήρχαν οι υποψίες πως βρισκόταν με τη δουλειά του στο εξωτερικό, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει να εργάζεται στη συγκεκριμένη εταιρεία. Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο νωρίτερα είχαν συλληφθεί τα 3 άτομα, τα οποία και είχε αναγνωρίσει το 12χρονο κορίτσι.

Αναλυτικά οι συλλήψεις

Ο Ηλίας Μίχος που θεωρείται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης καθώς όχι μόνο βίαζε αλλά και εξέδιδε τη 12χρονη.

Ο Γιάννης Σοφιανίδης που βίαζε τη 12χρονη.

Η μητέρα της 12χρονης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία και κατηγορείται ότι συμμετείχε στη μαστροπεία.

Ο Ευθύμιος Κλωθάκης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο Νικόλαος Κοντάρης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο Αλέξανδρος Μοσχολιός σε βάρος του οποίου είχε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και προφυλακίστηκε με την αιτιολογία της γενετήσιας πράξης έναντι αμοιβής και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 12χρονης.

Ο Ιωάννης Δαμιανίδης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βίασε τρεις φορές τη 12χρονη αφού έκλεισε ραντεβού μέσω το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

Ο 39χρονος σεκιούριτι ο οποίος ισχυρίζεται πως συνάντησε μια φορά την ανήλικη αλλά δε συνευρέθηκε σεξουαλικα μαζί της. Ωστόσο συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης.

Ο Ανδρέας Μακραδήμας ηλεκτρολόγος πλοίων που βρισκόταν στην Κόρινθο και κατηγορείται ότι βίασε το 12χρονο κορίτσι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις