Breaking news

ΜΑΣΚΕΣ
A

Όπως είναι γνωστό από την περασμένη εβδομάδα η κυκλοφορία των πολιτών στους περισσότερους χώρους, επιτρέπεται μόνο με την χρήση μασκών FFP2 –KN95.

Την επόμενη μέρα της σχετικής ανακοίνωσης οι τιμές των μασκών εκτοξεύθηκαν, καταγγέλθηκε ότι έφθασαν στο ένα ευρώ το τεμάχιο.

Μια απόδειξη αυτής της κατάστασης δημοσιεύει σήμερα το 1voice.gr. Διαβάστε:

Προχθές αγόρασα ένα πακέτο μάσκες (το πιο ακριβό) από μεγάλο σούπερ μάρκετ της Λισαβόνας. Τιμή, όπως φαίνεται και στην απόδειξη που δημοσιεύουμε 2,24 ευρώ τα είκοσι τεμάχια, ήτοι 11,2 λεπτά η μάσκα. Υπήρχε και συσκευασία 50 τεμαχίων με τιμή 2,94 ευρώ (5,88 λεπτά το κομμάτι).

Ψάχνοντας σήμερα σε μεγάλο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα βρήκα την αντίστοιχη μάσκα 37 λεπτά (330% ακριβότερη από ότι την είχα αγοράσει στη Λισαβόνα). Υπήρχε και σε συσκευασία 10 τεμαχίων (μάλλον άλλου εργοστασίου) αντί 4 ευρώ ( 40 λεπτά η κάθε μάσκα).

Απόδειξη

Σημειώστε ότι στο κατάστημα Τύπου του αεροδρομίου των Σπάτων μια μάσκα FFP2-KN 95 πωλείται ένα ευρώ.  Αλίμονο στον επιβάτη που θα έχει την ατυχία να χάσει τη μάσκα του, λόγω… ατυχήματος (αν πχ κοπεί το λαστιχάκι).

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις