Breaking news

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
A

Ολονύχτια μάχη για να τη σώσουν έδωσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη όπου νοσηλεύεται 16χρονη που νοσεί από κορονοϊό.

Τον αγώνα που δόθηκε ώστε να κρατηθεί στη ζωή η 16χρονη περιέγραψε ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου, προειδοποιώντας ότι «έχει σημασία ότι κάθε σύμπτωμα πλέον θα πρέπει να το παίρνουμε σοβαρά υπόψιν, ακόμα κι αν το αντιγονικό τεστ βγει αρνητικό», όπως της 16χρονης.

Στη συνέχεια είπε: «Αγωνιζόμασταν όλη τη νύχτα να σώσουμε ένα παιδί 16 χρονών, ένα κοριτσάκι που μάς ήρθε με κορονοϊό και διασωληνώθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Από το σπίτι ήρθε δυστυχώς τρία τεστ αντιγονικά βγαίνανε αρνητικά, οι συνάδελφοι γιατροί δυστυχώς υποτίμησαν την κατάσταση».

Το κορίτσι, τόνισε, ήταν στα πρόθυρα ανακοπής με τρομακτική μεγάλη υποξυγοναιμία. 

«Καθυστέρησαν να το φέρουν στο νοσοκομείο το κορίτσι γιατί με τα αντιγονικά τεστ νομίσανε ότι ήταν ένα κοινό κρυολόγημα. Οι υποξυγοναιμίες σε ένα παιδί 16 ετών δεν δείξανε μια εικόνα τόσο αρνητική, όταν βέβαια έφτασε στο «παρά πέντε» ευτυχώς που προλάβαμε… Γι’ αυτό θέλει πολλή προσοχή».

«Δυστυχώς δεν ήταν εμβολιασμένο το παιδί» διευκρίνισε ο κ. Καπραβέλος.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις