Breaking news

mpampis_anagnostopoulos
A

Τον έντονο προβληματισμό του για την μεταφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από τις φυλακές του Κορυδαλλού, στις φυλακές Μαλανδρινού εξέφρασε ο ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, αναφερόμενος στο ότι οι συγκεκριμένες είναι οι πιο σκληρές φυλακές.

Ο δικηγόρος μιλώντας σε εκπομπή του Alpha δήλωσε ότι «Δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά. Διευκρινίζοντας, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρξε περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άτομο που κινήθηκε εναντίον του, κατά της ζωής του, μάλιστα υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου του εντολέα μου και σχηματίστηκε δικογραφία». 

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις περιγραφές μαρτύρων ο εν λόγω άντρας δήλωσε ότι «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω», πράγμα το οποίο επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωαννίδη, οι φυλακές Μαλανδρινού είναι οι πιο σκληρές φυλακές και στις οποίες βρίσκονται ακόμη 5 άντρες, που κατηγορούνται για τις δολοφονίες των συζύγων τους, μεταξύ αυτών και ο δράστης της Μακρυνίτσας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις