Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) προτίθεται να αναθέσει σε ένα άτομο, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, το έργο «Βελτιστοποίηση ιδιοτήτων τυροκομικών προϊόντων με τεχνολογικά προηγμένες και καινοτόμες μεθόδους αποξήρανσης».
Η θέση αφορά έναν πτυχιούχο χημικό ή χημικό μηχανικό ή γεωπόνο ή κτηνίατρο ή τεχνολόγο τροφίμων, με ειδίκευση στην επιστήμη τροφίμων ή άλλο συναφές αντικείμενο. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2024, με αμοιβή έως 4.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των νόμιμων κρατήσεων).
Η σύμβαση δύναται να παραταθεί έως την ημερομηνία λήξης του έργου, ήτοι έως τις 31 Μαΐου 2025 (σε περίπτωση παράτασης μέχρι τη λήξη αυτής), εντός των εγκεκριμένων ορίων του προϋπολογισμού του.
Απαιτούμενα προσόντα
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως:
- Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) Χημικού ή Χημικού Μηχανικού ή Γεωπόνου ή Κτηνίατρου ή Τεχνολόγου Τροφίμων με ειδίκευση στην επιστήμη τροφίμων ή άλλο συναφές αντικείμενο.
- Αποδεδειγμένη γνώση στην Τεχνολογία Γάλακτος
- Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επιπέδου Β2)
Θα συνεκτιμηθούν:
- Αποδεδειγμένη γνώση στην Κατανομή μεγέθους σωματιδίων με περίθαλση λέιζερ
- Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένου, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου
- Πρόσθετη γνώση της αγγλικής γλώσσας
- Συνέντευξη
Υποβολή αιτήσεων - Καταληκτική ημερομηνία
Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τα ενδιαφερόμενα άτομα θα γίνεται, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], είτε με φυσική παρουσία στη διεύθυνση: Τμήμα Γεωπονίας, Εργαστήριο Τεχνολογίας Γάλακτος, Αγρόκτημα, Θέρμη, ώρες 9:00-15:00, είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση:
- Λεωφ. Γεωργικής Σχολής, Πυλαία-Χορτιάτης ΤΚ 555 35 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων «εκπνέει» τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 και ώρα 15:00 μ.μ.. Οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία του οικείου του Τομέα του Επιστημονικού Υπεύθυνου του έργου.