Breaking news

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
A

Σάλος έχει προκληθεί από χθες με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες για revenge porno, Συγκεκριμένα μία γυναίκα κατηγορεί τον γνωστό παρουσιαστή και μουσικό παραγωγό πώς το 2016 είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο με την ίδια σε ερωτικές περιπτύξεις.

Υπενθυμίζεται ότι η αποκάλυψη του «σκανδάλου» με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έγινε μέσω Twitter, από έναν χρήστη με το ψευδώνυμο «Γκέι Καγκουρό», ο οποίος ανάρτησε το κείμενο της καταγγελίας σε μορφή εικόνας τύπου screenshot, από κάποια άλλη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πιθανώς για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παραποίηση της διατύπωσης. Το «Γκέι Καγκουρό» έχει 8.335 άτομα που παρακολουθούν τις αναρτήσεις του στο Twitter.

Με κάποιες μικρές παρεμβάσεις το εν λόγω κείμενο έχει ως εξής: 

«Ακολουθεί η καταγγελία μιας κοπέλας, που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε. 

Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, όπου ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε για δύο χρόνια. Έπειτα από το χωρισμό τους, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογρφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη.

Έπειτα έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση τον τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 δικά της βίντεο μαζί με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές! Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό είχε ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά. Και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση [σσ: το φερόμενο ως θύμα] και εκείνος [σσ: ο Στάθης Παναγιωτόπουλος] ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε [σσ: ο Παναγιωτόπουλος] κι άλλο ένα βίντεο με την κοπέλα.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς 3 ημέρες πριν την δίκη, ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά, επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή του ANT1, ο Ηλίας Γκιώνης έγραψε χαρακτηριστικά στα social media:

«Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα. Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως και έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων. Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές».

Ο Χρήστος Κιούσης έδωσε την δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η απάντησή μας έπρεπε να έχει πρόσωπο και φωνή. Όπως πάντα» έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Να σας θυμίσουμε πως λίγες ώρες νωρίτερα ο Χρήστος Κιούσης αποκάλυψε on air στους Ράδιο Αρβύλα πως χρειάστηκε να απολογηθεί στη μεγαλύτερη κόρη του για τα όσα θα διάβαζε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αλλά και για το γεγονός ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα είπε: «Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας πέρα από την προφανή στήριξη που θα μπορούσα να της προσφέρω. Δεν ξέρω μετά τι θα μπορούσα να κάνω στο πλαίσιο του νόμου ή έκνομα, αλλά σήμερα βρέθηκα στην πολύ παράξενη θέση να πρέπει να πάρω τηλέφωνο την κόρη μου τη μεγάλη και να της πω εγώ –ένα παιδί που είναι συνέχεια μέσα στα social media- να της πω ότι ‘θα διαβάσεις αυτό και αυτό. Αν και είμαι πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου και τη σχέση που έχω με τα παιδιά μου, έπρεπε να της πω εκείνη την ώρα ότι “δεν θέλω να περάσει από το μυαλό σου ή να αφήσεις να σε επηρεάσει κανένας άνθρωπος ούτε μία στο εκατομμυριοστό να ήξερα κάτι τέτοιο, όχι τρία χρόνια, τρεις ώρες και να μην έκανα κάτι γι’ αυτό, να το ανεχόμουν, όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο δηλαδή τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά» .

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις