Breaking news

ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
A

Μέσα από τα κρατητήρια μίλησε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και αυτά τα οποία είπε είναι αποκαλυπτικά. 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας στο STAR από τα  κρατητήρια της ΓΑΔΑ για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της, ανέφερε ότι κατά την επικοινωνία της με τον Μάνο Δασκαλάκη, όταν τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται, τη ρώτησε αν θέλει να «βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου» με την ίδια να τον ρωτά αν σοβαρολογεί. 
Λέει ακόμα ότι της είπε: «Θα υπερασπιστεί. Εγώ, θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου. Για να το λέτε εσείς θα πείτε την ποινή και θα το αποδείξετε όχι εγώ». Είπε ακόμα ότι δεν είναι δεν είναι ικανοποιημένη. «Μου λέει: «δεν μπορούμε να πάμε σπίτι, έχουν πέσει όλοι αν με φάνε και με έδιωξαν και από την δουλειά».

Και του απάντησα: «Σοβαρολογείς; Εχεις καταλάβει, του λέω που είμαι;»

Η απάντηση που ισχυρίζεται ότι της έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αυτή που προκαλεί και την μεγαλύτερη εντύπωση. Όπως λέει η ίδια ο Δασκαλάκης της είπε: «Και τι θέλεις να κάνω; Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;»

Υποστηρίζει ότι δεν την σκέφτεται που είναι στην φυλακή: «Ούτε καν. Εδώ του είπε αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει και μου είπε: «Είσαι με τα καλά σου θα περάσω εγώ από όλα τα κανάλια και να δουν ότι έρχομαι να σε δω;»

Αναλυτικά ο διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου με το STAR

- Αντέχεις;

Όχι. Δεν γίνεται. Αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεία. Μου το λένε όλοι οι αστυνομικοί εδώ. Έγινε για να γίνει, έχεις καταλάβει; Είναι άδικο.

-Έχεις μιλήσει με τον Μάνο;

Μίλησα σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και να μπορέσει να έχει χρήματα για να μου δίνει. Απ' ότι κατάλαβα, θα πει ότι «εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου κι από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω». Ότι «για να το λέτε εσείς, εσείς θα πείτε την ποινή της και θα το αποδείξετε αυτό που λέτε ότι ισχύει, όχι εγώ».

-Εσύ είσαι ικανοποιημένη μ' αυτό;

Όχι βέβαια. Μου λέει «μα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου». Του λέω «είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου; Έχεις καταλάβει πού είμαι;». «Έχουνε πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε», μου λέει, «με διώξανε από τη δουλειά». Και του λεώ «σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει πού είμαι;». Μου λέει «ναι, κι εγώ τι να κάνω; Να βάλουν κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα;».

-Δηλαδή το μέλημά του είναι να μην πάει φυλακή, να είναι έξω και να δουλεύει.

Ναι.

-Εσένα δεν σε σκέφτεται δηλαδή;

Ούτε καν. Εδώ του είπα ότι αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει, μου λέει «τι λες, είσαι με τα καλά σου να περάσω απ' όλα τα κανάλια να δουν ότι έρχομαι να σε δω;». Κι όταν θα καταθέσω αυτό το πράγμα, να ξέρεις ότι απαγορεύεται να έρθω να σε βλέπω, όπου κι αν είσαι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις