Breaking news

Θέσεις εργασίας
A

Το ΕΔΥΤΕ αναζητά συνεργάτη με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του υποέργου 2 «Υπηρεσίες Επιστημονικής Τεχνικής Υποστήριξης και Συντονισμού της πράξης» «Οικοσύστημα εφαρμογών "Εθνική Ακαδημία Ψηφιακών Ικανοτήτων", με κωδικό ΟΠΣ 6001472 σύμφωνα με το παρακάτω περιεχόμενο και όρους.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής είναι η Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024.

Η θέση εργασίας στο Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ)

Μία σύμβαση μίσθωσης έργου, με αντικείμενο την εξειδικευμένη επίβλεψη και την τεχνική υποστήριξη για την ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού και την ανάπτυξη ΑΙ Εφαρμογής για τη διακρίβωση του επιπέδου των ψηφιακών ικανοτήτων της Πράξης

Το αντικείμενο του έργου

Αντικείμενο του έργου των ως άνω συμβάσεων είναι η παροχή υπηρεσιών εξειδικευμένης επίβλεψη, τεχνικής υποστήριξης, εκπαιδευτικού σχεδιασμού και επιστημονικής υποστήριξης του υποέργου 1 της πράξης «Ανάπτυξη ολοκληρωμένου οικοσυστήματος εφαρμογών της Εθνικής Ακαδημίας Ψηφιακών Ικανοτήτων», που θα υλοποιηθεί από ανάδοχο κατόπιν ανοιχτής δημόσιας διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι αιτήσεις συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία και οι πλήρεις φάκελοι βιογραφικών στοιχείων υποβάλλονται στην ΕΔΥΤΕ Α.Ε. Λ. Κηφισίας 7, 115 23, Αθήνα, υπόψη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, το αργότερο μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2024 και ώρα 15:00.

Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία παραλαβής του φακέλου που δεν μπορεί να είναι μετά τις 30η Οκτωβρίου 2024 και ώρα 15:00. Ηλεκτρονικές αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων, ΕΔΩ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις