Breaking news

cinema kinimatografos
A

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024 θα εορταστεί για τρίτη συνεχή χρονιά η γιορτή του σινεμά κατά την οποία όλοι οι κινηματογράφοι στην Αθήνα θα έχουν είσοδο 2 ευρώ.

Στη γιορτή του σινεμά, που διοργανώνεται μία φορά τον χρόνο, συμμετέχουν όλοι οι κινηματογράφοι και μπορείτε να παρακολουθήσετε με 2 ευρώ όλες τις ταινίες σε όλες τις αίθουσας.

Ταινίες, ποπ κορν και εισιτήριο 2 ευρώ, σε όλους τους κινηματογράφους, σε όλη την Ελλάδα! Ζήστε τη μαγεία της μεγάλης οθόνης την ημέρα που έχει γίνει πλέον κινηματογραφικός θεσμός.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε την ταινία που θέλετε να δείτε, να πάρετε ποπ κορν και να ζήσετε τη μαγεία της μεγάλης οθόνης την ημέρα που έχει γίνει πλέον κινηματογραφικός θεσμός.

Η γιορτή του Σινεμά, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε τις δύο περασμένες χρονιές, σας προσκαλεί να δώσετε και φέτος ραντεβού στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας, για να δείτε όποια ταινία θέλετε, με 2 ευρώ. Κλείστε τις θέσεις σας και απολαύστε σινεμά, μόνος ή με παρέα.

Το 2022, όταν διοργανώθηκε για πρώτη φορά η εν λόγω δράση, τα εισιτήρια ξεπέρασαν τις 110.000, με το κοινό να κατακλύζει τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις