Breaking news

Μπαλάσκας για Ρομά: «Τώρα θα τους πάμε αίμα, θα τους πάμε αίμα» (βίντεο)
A

Σε ένα αδιανόητο παραλήρημα επιδόθηκε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, από τον αέρα του ΣΚΑΪ για στους Ρομά.

Χωρίς ίχνος ντροπής, ο κ. Μπαλάσκας επιτέθηκε αορίστως στους Ρομά, λέγοντας: «Τώρα θα τους πάμε αίμα, θα τους πάμε αίμα τώρα, θα γίνονται επιχειρήσεις με ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ μέσα στα σπιτάκια τους, θα τα κόψουμε αυτά τα πραγματάκια».

Το πάνελ είχε στηθεί για να αποθεώσει τις τελευταίες αστυνομικές επιχειρήσεις σε σπίτια Ρομά στους καταυλισμούς που σύμφωνα με τους συμμετέχοντες στο πάνελ ευθύνονται αυτοί και μόνο για το τεράστιο πρόβλημα εγκληματικότητας που αντιμετωπίζει η χώρα καθώς το κυβερνητικό δόγμα «νόμος και τάξη» έχει αποτύχει παταγωδώς.

Ανέφερε ότι 84% με 87% της εγκληματικότητας οφείλεται στους Ρομά και ισχυρίστηκε ότι «μας φόβιζαν ότι αν μιλήσουμε για τους Ρομά και την εγκληματικότητα θα μας πουν ρατσιστές». Ανέφερε ακόμα ότι οι καταυλισμοί των Ρομά είναι άβατο και οι αστυνομικοί εγκαταλείπουν τις καταδιώξεις όταν φτάνουν στους καταυλισμούς.

Ο αυτοαποκαλούμενος «αστυνομικός αναλυτής» υποστήριξε ακόμα ότι πρέπει να αυστηροποιηθεί το νομικό πλαίσιο και προέτρεψε την κυβέρνηση να προχωρήσει και σε ένα ακόμα... μέτρο: «Χτίστε κι άλλες φυλακές, τι να κάνουμε να τους αφήσουμε έξω επειδή γεμίσαν οι φυλακές;».

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις