CLOSE

Breaking news

INTIME
A

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα, Δευτέρα, για οκτώ ώρες, στην Αττική Οδό, καθώς θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ειδικότερα, κλειστή θα παραμείνει η Έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λεωφόρο Ηρακλείου στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από σήμερα, Δευτέρα, στις 20:00 το βράδυ έως αύριο, Τρίτη, στις 06:00 το πρωί.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να κατευθυνθούν προς τη Λεωφόρο Κύμης στην κατεύθυνση προς το Ολυμπιακό Στάδιο κινούμενοι στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Κύμης, στη συνέχεια στα πρώτα φανάρια που θα συναντήσουν να αναστρέψουν και να κινηθούν στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρο Κύμης προς Ηράκλειο, προκειμένου να εισέλθουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων)  στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στον αμέσως επόμενο Κόμβο της Λεωφόρου Ηρακλείου (Κόμβος 9) να εξέλθουν από την Αττική Οδό.

Ακόμα, κλειστή θα παραμείνει η Είσοδος της Αττικής Οδού από Αγία Παρασκευή προς Αθήνα/ Κέντρο, από σήμερα, Δευτέρα, στις 20:00 το βράδυ έως αύριο, Τρίτη, στις 06:00 το πρωί.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να εισέλθουν στην Περιφερειακή Υμηττού από τον Κόμβο Αγίας Παρασκευής στην κατεύθυνση προς Ραφήνα/ Αεροδρόμιο/ Μαρκόπουλο και μέσω του επόμενου Κόμβου των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6) να αναστρέψουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και να κινηθούν προς  Αθήνα/ Κέντρο.

Σε σχετική ανακοίνωση της Αττικής Οδού τονίζεται πως: «Ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις