Breaking news

Εφιάλτης στην Ομόνοια: 33χρονη βρέθηκε δεμένη και μαχαιρωμένη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο
A

Μπροστά σε ένα αδιανόητο περιστατικό βίας βρέθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, όταν άκουσαν γυναίκα να καλεί σε βοήθεια μέσα από ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Ομόνοια. Η γυναίκα είχε πέσει θύμα βιασμού, ήταν δεμένη χειροπόδαρα και βαριά κακοποιημένη, ενώ όπως αποδείχτηκε ο δράστης είχε συλληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ενώ έκαναν περιπολία στην οδό Ξούθου, άκουσαν περίπου στις 21:00 το βράδυ τις κραυγές της γυναίκας από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Μάλιστα, όταν έφτασαν στο σημείο ανέβηκαν στον πρώτο όροφο από όπου προέρχονταν οι κραυγές, χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να μπουν μέσα καθώς ήταν κλειδωμένη με λουκέτο.

Το χρονικό της φρίκης

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους μπροστά στο θέαμα που αντίκρισαν, καθώς είδαν την 33χρονη γυμνή πάνω σε ένα κρεβάτι δεμένη χειροπόδαρα, άσχημα χτυπημένη και ένα τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό μηρό.

Αφού την έλυσαν η 33χρονη, αλβανικής καταγωγής, άρχισε να τους περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια ενός 27χρονου.

Όπως είπε στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. γνώρισε τον 27χρονο φερόμενο ως δράστη, ο οποίος την παρέσυρε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ομόνοια, όπου αφού την ξυλοκόπησε την εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις, συνεχίζοντας να τη χτυπά.

Κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις τις και δεν θυμάται τίποτα άλλο, μέχρι που ξύπνησε, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και την εντόπισαν οι αστυνομικοί δίνοντας τέλος στο μαρτύριό της.

Οι αστυνομικοί παρείχαν στη γυναίκα τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και στη συνέχεια στο «Σωτηρία», όπου νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχική κατάσταση.

Ο δράστης είχε συλληφθεί νωρίτερα

Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη, ωστόσο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη κρατούμενος στο Α.Τ. Ομονοίας για άλλο αδίκημα.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας είχε συλληφθεί στη συμβολή Ξούθου και Σωκράτους σε τυπικό έλεγχο καθώς στην κατοχή του είχε βρεθεί ένα μαχαίρι 23 εκατοστών, το οποίο έφερε κηλίδες αίματος.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τη γυναίκα στο Α.Τ. Ομονοίας, η οποία αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τον 27χρονο.

Ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή στον ανακριτή, καθώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρπαγής και βιασμού, καθώς και για παράβαση του νόμου «περί όπλων».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις