Breaking news

viasmos
A

Οργή προκαλεί νέο περιστατικό βιασμού στον Ασπρόπυργο. Συγκεκριμένα, οδηγός λεωφορείου που μεταφέρει εργαζόμενους εταιρίας, βίασε την 25χρονη αφού την οδήγησε σε ερημική περιοχή στο βουνό.

Όλα έγιναν την προηγούμενη Δευτέρα, 13 Μαΐου, όταν η γυναίκα που εργάζεται σε εργοστάσιο, κατά την πρώτη μέρα της δουλειάς της, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, στον σταθμό του προαστιακού στον Ασπρόπυργο, με τον δράστη να την οδηγεί στο βουνό, να της επιτίθεται και να την βιάζει.

Η κοπέλα, κατάφερε μετά τα όσα έζησε, να πάει μόνη της στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

Η ασφάλεια Ασπροπύργου συνέλαβε το δράστη, ο οποίος όμως στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του, χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων. H κοπέλα χρειάστηκε ιατρική βοήθεια, καθώς υπέστη και αιμορραγία, πέραν του ψυχολογικού τραύματος που προκλήθηκε από τον εφιάλτη που έζησε.

Το χρονικό του βιασμού

Το συμβάν έλαβε χώρα στις 06:00 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Η γυναίκα περίμενε το λεωφορείο στον προαστιακό σταθμό του Ασπροπύργου.

Όταν το όχημα έφτασε, ο δράστης της είπε πως, αφού ήταν γεμάτο, θα γύρναγε να την παραλάβει μόνη της. Έτσι έκανε και με αυτήν την πρόφαση την απομόνωσε, προκειμένου να προβεί στις πράξεις του.

Στη συνέχεια, οδήγησε την 27χρονη σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε. Είχε μάλιστα το θράσος να τη συμβουλέψει να ηρεμήσει, σαν να μη συνέβη τίποτα, και εν συνεχεία την άφησε στη δουλειά της.

Η κοπέλα, που ήταν σε κατάσταση σοκ και αιμορραγούσε, πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον βιαστή, ενώ της παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες σε κλινική.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις