Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Σε νέα σύλληψη προχώρησαν οι αρχές για την «επεισοδιακή» καταδίωξη, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 29χρονος αστυνομικός, στον Ασπρόπυργο

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 18χρονο, που είχε ταυτοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες, που είχε διαφύγει τη σύλληψη όταν ο συνεργός που έχει ήδη συλληφθεί ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς για να διαφύγει τη συλληψη με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε όχημα της ΔΙ.ΑΣ. να προσκρούσε σε προπορευόμενο περιπολικό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού, τον βαρύ τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον ελαφρύ τραυματισμό του πληρώματος του περιπολικού.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αδικήματα της σύστασης και συμμορίας εγκληματικής οργάνωσης, απείθεια, διακεκριμένες κλοπές. Αφού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια αρχή. 

Σημειώνεται ότι αναζητείται ακόμη ένας εμπλεκόμενος, ενώ υπενθυμίζεται ότι στις 22 Δεκεμβρίου προφυλακίστηκαν δύο άτομα που συνελήφθησαν για την «κινηματογραφική» καταδίωξη, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 29χρονος αστυνομικός, στον Ασπρόπυργο

Πιο συγκεκριμένα, ο 20χρονος και ο 17χρονος, αντιμετωπίζουν κατηγορίες συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, την κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές, για απείθεια και για επικίνδυνη οδήγηση.

Το χρονικό του θανάτου του 29χρονου αστυνομικού, μετά από «κινηματογραφική» καταδίωξη

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος στη Νίκαια.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., η οποία κατέληξε στην εθνική οδό. Στο ύψος του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός του ενός οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με συνέπεια ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να προσκρούσει πάνω του.

Οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, με τον έναν από τους δύο να καταλήγει λίγο αργότερα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις