Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Προφυλακίστηκαν τα δύο άτομα που συνελήφθησαν για την «κινηματογραφική» καταδίωξη, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 29χρονος αστυνομικός, στον Ασπρόπυργο

Ο 20χρονος και ο 17χρονος, αντιμετωπίζουν κατηγορίες συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, την κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές, για απείθεια και για επικίνδυνη οδήγηση.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα, Παρασκευή στον εισαγγελέα για να απολογηθούν για την εμπλοκή τους στην καταδίωξη στον Ασπρόπυργο που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 29χρονου αστυνομικούΟ 17χρονος αντιμετωπίζει επιπλέον την κατηγορία για παράβαση του νόμου για μη έκδοσης ταυτότητας. 

Το χρονικό του θανάτου του 29χρονου αστυνομικού, μετά από «κινηματογραφική» καταδίωξη

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος στη Νίκαια.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., η οποία κατέληξε στην εθνική οδό. Στο ύψος του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός του ενός οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με συνέπεια ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να προσκρούσει πάνω του.

Οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, με τον έναν από τους δύο να καταλήγει λίγο αργότερα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις