Breaking news

Περιπολικό αστυνομίας
A

Σε μία νέα σύλληψη προχώρησε η ελληνική αστυνομία, για την «κινηματογραφική» καταδίωξη, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 29χρονος αστυνομικός, στον Ασπρόπυργο

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 17χρονο που εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Πέραμα. Παράλληλα, οι αρχές αναζητούν άλλον έναν νεαρό άνδρα, που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ταυτοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η Ελληνική Αστυνομία είχε φτάσει στην ταυτοποίηση δυο εκ των τεσσάρων της συμμορίας των Ρομά και πιο συγκεκριμένα, ενός 17χρονου και ενός 20χρονου, ενώ άγνωστη παραμένει η ταυτότητα του τέταρτου μέλους.

Νέο βίντεο στο «φως»

Νωρίτερα, δόθηκε στο «φως της δημοσιότητας» νέο βίντεο λίγο μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου αστυνομικού στον Ασπρόπυργο, και τον βαρύ τραυματισμό ενός συναδέλφου του, τα ξημερώματα της Δευτέρας δόθηκε στη δημοσιότητα από χρήστη του TikTok. Στο βίντεο διακρίνονται αστυνομικοί που έχουν φτάσει στον τόπο του δυστυχήματος λίγο μετά το συμβάν. 

Σχηματίστηκε δικογραφία από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, για εγκληματική οργάνωση (συμμορία), διακεκριμένες κλοπές, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προκλήθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός αστυνομικού και τραυματισμός ακόμη τριών.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη στη σύλληψη 20χρονου, μέλους εγκληματικής οργάνωσης, που μαζί με συνεργούς του διέπραξε διαδοχικές κλοπές οχημάτων στο Πέραμα και τη Νίκαια Αττικής – για να διαφύγει τη σύλληψη ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς. Συνέπεια ήταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να προσκρούσουν σε περιπολικό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού, τον βαρύ τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον ελαφρύ τραυματισμό του πληρώματος του περιπολικού. Ο 20χρονος συνελήφθη, χθες, 18 Δεκεμβρίου, το πρωί, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη τρεις συνεργοί του, από τους οποίους οι δύο έχουν ταυτοποιηθεί.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις