Breaking news

Αστυνομία
A

Νεκρός είναι ένας 29χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα. Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα, το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει μία «κινηματογραφική» καταδίωξη, το τραγικό τέλος της οποίας γράφτηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου έκανε απότομη αλλαγή κατεύθυνσης προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχε στην καταδίωξη να πέσει πάνω σε περιπολικό.

Οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου ο ένας εκ των οποίων κατέληξε. Σοβαρά τραυματίας είναι ο δεύτερος αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει καταφέρει να συλλάβει ένα άτομο.

Σημειώνεται ότι για αρκετή ώρα έμεινε κλειστό τμήμα της Εθνικής Οδού.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις