Breaking news

ekab.jpg
A

Κρίσιμες ημέρες αναμένονται για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια του Ρέντη, ο οποίος δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας θα ξεκινήσουν αύριο τη διαδικασία για να «ξυπνήσουν» τον άτυχο άνδρα από το τεχνητό κώμα.

Ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας αναφέρει ότι οι γιατροί διέκοψαν τη φαρμακευτική υποστήριξη για να παρακολουθήσουν την αντίδραση του οργανισμού του. Παρόλο που δεν βρίσκεται πλέον σε καταστολή, παραμένει μηχανικά υποστηριζόμενος.

Συμπεράσματα για την υγεία του αναμένονται σε δύο με τρείς ημέρες, παρέχοντας πληρέστερη εικόνα της ζημιάς από τον σοβαρό τραυματισμό.

Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ με επίθεση 150 ατόμων εναντίον αστυνομικών, με αποτέλεσμα η ναυτική φωτοβολίδα να πλήξει τον 31χρονο. Από τότε, ο άνδρας παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας, υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία, με ανησυχία για τις ζημιές από την ανακοπή λόγω έντονης αιμορραγίας.

Οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του ποδιού λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις