Breaking news

ektakto
A

Ομολόγησε ο 23χρονος που συνελήφθη νωρίτερα ότι αυτός έδωσε το τελειωτικό χτύπημα που κόστισε τη ζωή του 19χρονου Άλκη Καμπάνου.


Πρόκειται για άτομο με παρελθόν στην οπαδική βία.

Είχε προσαχθεί χθες το βράδυ από τις αρχές, ενώ τον αναγνώρισε φίλος του Άλκη - επίσης θύμα της επίθεσης τα ξημερώματα της Τρίτης.

Θυμίζουμε ότι σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή 23χρονου που μάλιστα ήταν ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκινήτων στα οποία επέβαινε η ομάδα των δραστών. Οι δράστες προσέγγισαν τον Άλκη και την παρέα του κι αφού τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Οι φερόμενοι ως δράστες του επιτέθηκαν με αιχμηρά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων κι ένα δρεπάνι και του προκάλεσαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Ο 23χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία είναι κοντά και σε δεύτερη σύλληψη ενώ οι περσσότεροι φερόμενοι ως δράστες έχουν ήδη ταυτοποιηθεί με τη βοήθεια των φίλων του αδικοχαμένου Άλκη που βρίσκονταν μαζί του το μοιραίο βράδυ κι έπεσαν κι αυτοί θύματα της επίθεσης. 

Σεσημασμένος ο 23χρονος που συνελήφθη

Ο 23χρονος είναι αλβανικής καταγωγής και φαίνεται να έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τις αρχές με την παραβατική του συμπεριφορά. 

Πιο συγκεκριμένα, έχει συλληφθεί το 2019 για επίθεση οπαδικού χαρακτήρα, ενώ εκκρεμεί και δίκη για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πρόκειται και πάλι για συμπλοκή και μαχαιρώματα με οπαδούς άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης, κοντά στο ίδιο σημείο με τη δολοφονία του Άλκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο 23χρονος φέρεται, άλλωστε, να ανήκει σε σκληροπυρηνικό σύνδεσμο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις